MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Stoofvlees in donker biersaus

Stoofvlees in donker biersaus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bak in een grote pan het stoofvlees zodat het een bruin krokant jasje heeft. Neem een presspot, zet op een hoog vuur(6), doe de olijfolie erin en bak de gesneden ajuin tot hij bruin ziet. Doe het stoofvlees, de laurierblaren, het zout (naar eigen smaak), de peper en de mosterd erbij. Sluit de pot. Als de presspot op zijn kookpunt is, zet hem dan op stand 3 en laat 45 minuten koken. Laat de stoom weg onder de koude kraan. Proef of er voldoende zout en peper in is en dik aan met maiszetmeel express. Dien op met witloof in mayonaise en frietjes of kroketten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stoofvlees in donker biersaus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Sinds kort ben ik ook coeliakie patiŽnt, ik had graag stoverij klaar gemaakt, dank voor het recept. Ik had een vraag tafelbier is dat gluttenvrij? Ik ging mongool bier toevoegen. Dank u wel Christiane
  • Er ontbreken ingredienten in de beschrijving van het recept.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /