Rundvlees stoofpot

Rundvlees stoofpot

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes van 4 cm en roerbak het 10 minuten in hete olie. Laat 1 eetlepel braadvocht in de pan en voeg djahe, knoflook, ui en pepers toe. Roerbak nog 5 minuten. Doe nu de bouillon, suiker, sojasausen, sherry, anijs,korianderblad, vijfkruidenpoeder, tomatenpuree en de gemalen peper erbij, doe de deksel op de pan en stoof gedurende 1,5 uur. Laat de laatste 30 minuten de gesneden winterwortel en de bieslook meestoven. Schep het vlees/groentenmengsel uit de pan en laat de saus inkoken. Doe het mengsel er weer bij, laat het even doorwarmen en serveer.
Bron: © BBC Books U.K.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rundvlees stoofpot recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Wat moet ik met het Korianderblad?
    moniekje gaf dit recept 3 sterren

Laat uw reactie achter