Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees stoofpot recept
Rundvlees stoofpot recept

Rundvlees stoofpot


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes van 4 cm en roerbak het 10 minuten in hete olie. Laat 1 eetlepel braadvocht in de pan en voeg djahe, knoflook, ui en pepers toe. Roerbak nog 5 minuten. Doe nu de bouillon, suiker, sojasausen, sherry, anijs,korianderblad, vijfkruidenpoeder, tomatenpuree en de gemalen peper erbij, doe de deksel op de pan en stoof gedurende 1,5 uur. Laat de laatste 30 minuten de gesneden winterwortel en de bieslook meestoven. Schep het vlees/groentenmengsel uit de pan en laat de saus inkoken. Doe het mengsel er weer bij, laat het even doorwarmen en serveer.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit rundvlees stoofpot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Wat moet ik met het Korianderblad?


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven