Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees stoofpot recept
Rundvlees stoofpot recept

Rundvlees stoofpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes van 4 cm en roerbak het 10 minuten in hete olie. Laat 1 eetlepel braadvocht in de pan en voeg djahe, knoflook, ui en pepers toe. Roerbak nog 5 minuten. Doe nu de bouillon, suiker, sojasausen, sherry, anijs,korianderblad, vijfkruidenpoeder, tomatenpuree en de gemalen peper erbij, doe de deksel op de pan en stoof gedurende 1,5 uur. Laat de laatste 30 minuten de gesneden winterwortel en de bieslook meestoven. Schep het vlees/groentenmengsel uit de pan en laat de saus inkoken. Doe het mengsel er weer bij, laat het even doorwarmen en serveer.

Allergenen Informatie

Voor dit rundvlees stoofpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Rundvlees stoofpot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Wat moet ik met het Korianderblad?
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geëxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven