AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kalkoenstoofpotje

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kalkoenstoofpotje recept Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Pel de sjalotjes en rasp ze fijn. Meng de koriander met gemberpoeder, kerrie en paprikapoeder door elkaar en bestrooi de kipfilet ermee. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak het vlees bruin. Meng het sjalotje met maizena en yoghurt en pers de knoflook er boven uit. Voeg het yoghurtmengsel toe aan de kalkoenreepjes en stoof het vlees op laag vuur in 20 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten de rozijnen toe.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kalkoenstoofpotje recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /