Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenstoofpotje recept
Kalkoenstoofpotje recept

Kalkoenstoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Pel de sjalotjes en rasp ze fijn. Meng de koriander met gemberpoeder, kerrie en paprikapoeder door elkaar en bestrooi de kipfilet ermee. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak het vlees bruin. Meng het sjalotje met maizena en yoghurt en pers de knoflook er boven uit. Voeg het yoghurtmengsel toe aan de kalkoenreepjes en stoof het vlees op laag vuur in 20 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten de rozijnen toe.

Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven