Kalkoenstoofpotje

Kalkoenstoofpotje

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Pel de sjalotjes en rasp ze fijn. Meng de koriander met gemberpoeder, kerrie en paprikapoeder door elkaar en bestrooi de kipfilet ermee. Verhit de olijfolie in een koekenpan en roerbak het vlees bruin. Meng het sjalotje met maizena en yoghurt en pers de knoflook er boven uit. Voeg het yoghurtmengsel toe aan de kalkoenreepjes en stoof het vlees op laag vuur in 20 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten de rozijnen toe.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kalkoenstoofpotje recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter