Irish stew

Irish stew

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Braad het vlees in een braadpan in een klein beetje olijfolie. Als het bruin is dan afblussen met de herfstbof 1/4 liter 1 flesje. De geschilde aardappel (deze is voor het binden van de saus) en de kruiden toevoegen en lekker laten sudderen 2-4 uur. Als het vlees bijna gaar is de wortel in plakje 1/2 cm en de sellerie alleen de (stengels) toevoegen en nog een 1/2 uur doorsudderen samen met wat zout na smaak.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit irish stew recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter