Hongaarse goulash

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de en braad hierin het met en bestrooide vlees aan.
  2. Blijven omscheppen.
    Als het vlees wat gekleurd is, voeg je de en het toe en pers je de knoflook boven de pan.
    Bak de en knoflook ca.
  3. een minuut of 5 mee.
    Voeg de verse en de toe en bak deze ook even mee.
    Voeg de met ruim water toe en roer goed door.
    Breng opnieuw aan de kook en laat alles ca. 2 uur sudderen op klein vuur met een deksel op de pan.
    toevoegen en nog ca. 30 minuten laten sudderen.
    Evt.
  4. binden met maizena aangelengd met water...

    Goulash is heerlijk met rijst.
    Als groente zijn erwtjes lekker (bij voorkeur diepvries)
    Frisse salade erbij...Jammie.

    Tip:
    Voor een pittiger variant, voeg je een fjngesneden, rood pepertje toe.
25
25
25

Variaties op Hongaarse goulash

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hongaarse goulash
VariatieAantalGang
Hongaarse goulash8Stoofschotels
De echte Hongaarse goulash1Vlees
Hongaarse Goulash (2)1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en maizena
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (6)

Hongaarse goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 6 recensies
RESET

Ik ga dit recept zeker uitproberen :)
Rene 24 januari 2015
Het staat te pruttelen. Ik ben benieuwd. :)
Sandra 23 november 2013
Mijn eigen kids zijn er gek op ... die zijn nu 9 en 11 en ik maak mijn goulash al jaren op deze manier. Vaak in combinatie met rijst, gevulde paprika en bijvoorbeeld erwtjes.
azuro 27 januari 2013
Ik ga het vandaag maken! Lijkt me heerlijk en niet te ingewikkeld!
Peter 26 januari 2013
Mijn kinderen zijn 8 en 10 en smullen ervan, maargoed mijn kids eten dan ook zo'n beetje alles. (LOL) Dit recept is ook niet bijzonder heet of scherp gekruid, dus zeker kindvriendelijk ;)
azuro 24 juli 2012
Lusten kinderen van 9 goulash?
Linda 19 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
71 kcal
3%284 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hongaarse goulash