Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolstamppot recept
Zuurkoolstamppot recept

Zuurkoolstamppot


Ingrediënten


printad
8

Bereidingswijze


Kook de aardappels, zuurkool en de speklapjes gaar. Bak de zoute spekjes en voeg dit bij de aardappels en zuurkool. Haal de speklapjes uit de pan. Mix de zuurkool, aardappels en de spekjes goed door elkaar. Breng het op smaak met wat peper en zout. Serveer het met de rookworst en de speklapjes met eventueel mosterd.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zuurkoolstamppot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
  Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven