Zomerstamppot

Zomerstamppot

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Schil en kook de aardappelen (eventueel in water met daarin een bouillonblokje) en maak er met de melk of kookroom en de boter een smeu´ge puree van. Voeg de kaas toe om er kaaspuree van te maken. Snijd intussen de ijsbergsla en de ui fijn. De tomaat in blokjes snijden. De ijsbergsla en ui toevoegen en het geheel nog even doorwarmen. Op het laatst de tomaatblokjes toevoegen. Opdienen met een stukje vlees naar keuze. Als het geheel te droog is om te eten is het erg lekker om bijvoorbeeld een beetje tomatensoep als jus te gebruiken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zomerstamppot recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter