Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerstamppot recept
Zomerstamppot recept

Zomerstamppot


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Schil en kook de aardappelen (eventueel in water met daarin een bouillonblokje) en maak er met de melk of kookroom en de boter een smeuge puree van. Voeg de kaas toe om er kaaspuree van te maken. Snijd intussen de ijsbergsla en de ui fijn. De tomaat in blokjes snijden. De ijsbergsla en ui toevoegen en het geheel nog even doorwarmen. Op het laatst de tomaatblokjes toevoegen. Opdienen met een stukje vlees naar keuze. Als het geheel te droog is om te eten is het erg lekker om bijvoorbeeld een beetje tomatensoep als jus te gebruiken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zomerstamppot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
  Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van n groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven