Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerstamppot recept
Zomerstamppot recept

Zomerstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en kook de aardappelen (eventueel in water met daarin een bouillonblokje) en maak er met de melk of kookroom en de boter een smeu´ge puree van. Voeg de kaas toe om er kaaspuree van te maken. Snijd intussen de ijsbergsla en de ui fijn. De tomaat in blokjes snijden. De ijsbergsla en ui toevoegen en het geheel nog even doorwarmen. Op het laatst de tomaatblokjes toevoegen. Opdienen met een stukje vlees naar keuze. Als het geheel te droog is om te eten is het erg lekker om bijvoorbeeld een beetje tomatensoep als jus te gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit zomerstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŰxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven