Stamppot van knolselderij

Stamppot van knolselderij

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

IngrediëntenBereidingswijze

Kook de aardappelen 20 minuten in ruim water met zout. Snijd de knolselderij in kleine blokjes en kook die 5-10 minuten. Snijd de ui fijn en fruit die in wat boter en doe daar een halve theelepel suiker doorheen. Doe de aardappelen, knolselderij en uien in een grote pan en stamp door elkaar. Verwarm 50 mililiter melk in een pannetje en meng dit samen met een paar eetlepels kookvocht van de knolselderij door de stamppot. Roer de boter erdoorheen en breng op smaak met peper en zout.
Bron: © kook kalender

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stamppot van knolselderij recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 6 / 10 in 1 reactie
  • Als je de boter smelt en er melk of bouillon bij voegt en er geraspte oude kaas bij voegt en dit voorzichtig door de stamppot roert, krijg je een heerlijke volle smaak. Eventueel met wat nootmuskaat er bij. Overigens de aardappelpuree zeer smeu´g maken en de selderij niet te glad stampen, door de mixer te lang zijn werk te laten doen. Alexander
    Alexander E.van Schoonhoven V. Beurden gaf dit recept 3/5 sterren

Laat uw reactie achter