AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Stamppot van knolselderij

4

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stamppot van knolselderij recept Kook de aardappelen 20 minuten in ruim water met zout. Snijd de knolselderij in kleine blokjes en kook die 7,5 minuten. Snijd de ui fijn en fruit die in wat boter en doe daar een halve theelepel suiker doorheen. Doe de aardappelen, knolselderij en uien in een grote pan en stamp door elkaar. Verwarm 50 mililiter melk in een pannetje en meng dit samen met een paar eetlepels kookvocht van de knolselderij door de stamppot. Roer de boter erdoorheen en breng op smaak met peper en zout.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stamppot van knolselderij recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Onze dochter is allergie's voor aardappelen...maar in stampot met knolselderij moeten ook aardappelen...wie heeft er nog enekele andere suggesties...hoor en lees ze graag
  • Als je de boter smelt en er melk of bouillon bij voegt en er geraspte oude kaas bij voegt en dit voorzichtig door de stamppot roert, krijg je een heerlijke volle smaak. Eventueel met wat nootmuskaat er bij. Overigens de aardappelpuree zeer smeuÔg maken en de selderij niet te glad stampen, door de mixer te lang zijn werk te laten doen. Alexander
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /