MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Stamppot spruiten

Stamppot spruiten recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak de spruitjes en worteltjes schoon. Halveer de spruiten en snijd de worteltjes in drieŽn. Stoof de groeten 10 minuten in 30 gram boter. Stoven: De boter in de pan laten smelten op zeer laag vuur. De boter mag niet bruinen. Als de boter gesmolten is de groenten toevoegen en met het deksel op de pan op zeer laag vuur verwarmen. Doe er dan zoveel water bij dat de groenten net onder staan. Breng het geheel aan de kook en laat het 5 minuten koken. Schil de aardappelen en snijd ze in grote stukken. Doe ze bij de groenten en laat alles nog eens 15 minuten koken. Giet het resterende kookvocht af. De massa met een stamper grof stampen. Voeg zout, peper, de resterende boter en een snufje nootmuskaat toe. Goed mengen. Lekker met een goed pilsje erbij.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stamppot spruiten recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /