Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot Andijvie recept
Stamppot Andijvie recept

Stamppot Andijvie


Ingrediënten


printad
4

Bereidingswijze


Spekjes lekker krokant bakken in eigen vet en uit laten lekken.
Braadworst braden.
Aardappelpuree naar eigen wens maken. Of van aardappelen of lekker makkelijk uit een pakje. Door de puree een flinke scheut mayo voor de romige smaak.
Kaas in kleine blokjes snijden.
Jus uit een zakje (of overgebleven jus) warm maken.
Andijvie door de puree mengen samen met de spekjes (of deze ernaast serveren)
Kleine blokjes kaas op het bord verspreiden en hier de warme stamppot op serveren. Hierdoor smelt de kaas een beetje.
Beetje jus naar smaak erover. Spekjes er evt nog bij.
Eet smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stamppot andijvie recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik vind dit een geweldig recept ik maak het zelf ook vaak de andijvie stampot maar doe er dan een scheutje azijn en wat peper bij


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven