MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Spruitjes-stamppot

Spruitjes-stamppot recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak de spruitjes schoon en schil de aardappels. Snijd spruitjes en aardappels van ongeveer dezelfde grote en doe ze samen in 1 pan. Kook ze ongeveer 20 minuten en voeg zout naar smaak toe. Voeg na de 1e 10 minuten de kleingesneden, geschilde appels toe tot ze zacht zijn, giet alles af en stamp het geheel. Heb je geen verse appels in huis, voeg dan appelmoes na het afgieten toe en stamp het door de spruitenstamp. Opmerking: Wil je een stukje vlees bij deze stamp, denk dan eens aan een lekker uitgebakken speklapje of spekblokjes door de stamp!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spruitjes-stamppot recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /