Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie stampot met Kaassoufle recept
Spinazie stampot met Kaassoufle recept

Spinazie stampot met Kaassoufle


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Aardappels goed gaar koken. Ondertussen de spinazie kort wokken en de kaassoufflés volgens verpakking bereiden.
Aardappels uit laten lekken en ondertussen de melk met boter en kruiden verwarmen. De aardappels hieraan toevoegen en goed pureren. Als laatste de spinazie door de puree mengen en eventueel nog extra kruiden.

Serveersuggesties

Ook erg lekker met rauwe andijvie in plaats van gewokte spinazie.

Allergenen Informatie

Voor dit spinazie stampot met kaassoufle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geëxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven