-
Hete bliksem is ook erg lekker met zoete appels.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wilde hete bliksem maken, lang geleden voor het laatst thuis gegeten. Had dus even een recept nodig en kwam hier terecht. Lekker!
Maar snap alleen de opmerking typisch Brabants niet. Volgens mij is het toch echt een typisch Achterhoeks gerecht!
Achterhoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
@Friesin...(dat stukje tekst is slecht gekopieerd en geplakt uit de ingrediënten lijst van het bovenstaande recept...(geloof du echt wel datjouw vraag beantwoord is... en dit du ook gewoon in het rtecept vermeld is
4 middelgrote of 2 grote uien, gesnipperd.
Azuro gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Mijn Moeder maakte het met rookworst en spekjes, heerlijk.
Tineke gaf dit recept 5/5 sterren
-
@achterhoeker ... het staat ook bij ingrediënten gesnipperde ui!
Azuro gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Ik doe er altijd wat stroop door.
Jannie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoef je de uien niet te schillen en in stukjes te snijden?
Staat er niet bij. Denk het wel,maar is denk wel hadig om het erbij te vermelden, als je het recept toch netjes wil neer zetten.
Friesin gaf dit recept 5/5 sterren
-
Met draadjesvlees!
Els gaf dit recept 5/5 sterren
-
Nog lekkerder met half zure half zoete applels en dan uitgebakken spekblokjes, klein beetje spekvet erdoor en je eet je vingers erbij op!
Hennij gaf dit recept 4/5 sterren
-
Dit is een lekker recept, ik zal het echt aanraden!
Hapa gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heb een European Restaurant in Davao, Philippijnen.
Voor de verandering heb ik dit recept gevolgd en voorgeschoteld aan mijn gasten, reacties zijn zeer positief. (7 porties)
Henny Smits gaf dit recept 3/5 sterren
-
Naar mijn weten was dit gerecht een typisch gronings gerecht, maar toch nog even opgezocht: Blijkt het een typisch Nederlands gerecht te zijn. Maakt voor mij niet uit. Het is heerlijk om te eten.
Groninger gaf dit recept 5/5 sterren
-
Een erg lekker recept... alleen is het voor ons geen recept voor 12 flinke eters want met de aangegeven hoeveelheden is onze pan in een keer leeg. :-)
(2 volw. en 6 kinderen)
Carla gaf dit recept 5/5 sterren