Broccoli stamppot

Broccoli stamppot

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine brokjes. Doe dit ook met de steel van de broccoli. Kook deze 2 ingrediŽnten samen in gezouden water gaar. Bak de spekblokjes knapperig bruin. Snijd intussen de roosjes broccoli fijn en voeg deze de laatste 6 minuten toe aan de aardappelen en steel. Afgieten en met de pureestamper fijnmaken. Meng het mengsel met boter, kookroom, nootmuskaat, chilipoeder, peper en evt. nog wat zout tot een mooie smeuiige stamppot. Voeg op het laatste moment de spekblokjes toe.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit broccoli stamppot recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (5)

Gemiddelde score 8.8 / 10 in 5 reacties
 • Leuk Jonneke dat het recept jullie bevalt.
  gaf dit recept 5/5 sterren
 • Mijn man was er ook helemaal fan van en wil nooit meer 'broccoli oude stijl' ;)
  Jonneke gaf dit recept 5/5 sterren
 • Leuk dat je het recept geprobeerd hebt. Goed idee om de chili apart erbij te doen.
  gaf dit recept 5/5 sterren
 • Met geruld gehakt is het ook lekker, ik had geen spekjes in huis.
  Peet gaf dit recept 4/5 sterren
 • Heerlijk! vanavond gegeten, maar pas op met chilipoeder, kinderen houden vaak niet van pittig. Mijn kinderen lusten graag broccoli, dus heb ik de chilipoeder er apart bij gedaan. Vooral mijn man was ertg enthousiast!!
  gaf dit recept 3/5 sterren

Laat uw reactie achter