AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Andijvie stamppot met tomaten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Andijvie stamppot met tomaten recept Kook de aardappelen met wat zout. Maak er puree van met wat lauwe melk, nootmuskaat en creme fraiche. Schep de rauwe andijvie bij beetjes door de warme aardappelpuree. Schep er voorzichtig de tomatenblokjes door heen en de uitgebakte spekjes. Voeg naar smaak de zwarte peper toe en eventueel geraspte kaas. Direct serveren. Evt. met mosterd op tafel.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit andijvie stamppot met tomaten recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /