Andijvie stamppot met tomaten

Andijvie stamppot met tomaten

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de aardappelen met wat zout. Maak er puree van met wat lauwe melk, nootmuskaat en creme fraiche. Schep de rauwe andijvie bij beetjes door de warme aardappelpuree. Schep er voorzichtig de tomatenblokjes door heen en de uitgebakte spekjes. Voeg naar smaak de zwarte peper toe en eventueel geraspte kaas. Direct serveren. Evt. met mosterd op tafel.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit andijvie stamppot met tomaten recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter