Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvie stamppot met tomaten recept
Andijvie stamppot met tomaten recept

Andijvie stamppot met tomaten


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Kook de aardappelen met wat zout. Maak er puree van met wat lauwe melk, nootmuskaat en creme fraiche. Schep de rauwe andijvie bij beetjes door de warme aardappelpuree. Schep er voorzichtig de tomatenblokjes door heen en de uitgebakte spekjes. Voeg naar smaak de zwarte peper toe en eventueel geraspte kaas. Direct serveren. Evt. met mosterd op tafel.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit andijvie stamppot met tomaten recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven