MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Andijvie stamppot

Andijvie stamppot recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Was en kook de aardappels (in kleine stukjes, dat is later makkelijker stampen!) met een bouillonblokje ongeveer 20 min. Rul de gehakt in een koekenpan en voeg naar smaak kruiden toe (paprikapoeder, peper) Pers de tenen knoflook door de gehakt plus eventueel de gesneden ui. Snijd alvast de kaas in kleine blokjes. Als de aardappels gaar zijn, stamp je deze in een grote pan: bewaar de bouillon! Voeg de rauwe andijvie toe aan de aardappels en mix dit door elkaar (kan met de mixer!). Voeg de gehakt e.d. toe. Naar smaak bouillon toevoegen (uit de pan van de gekookte aardappels): je kunt het zo sappig maken als je wilt. Als alles door elkaar gemixt is, gooi je de blokjes kaas er bij, even laten staan (om de kaas iets te laten smelten) en smullen maar!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit andijvie stamppot recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Verhouding andijvie/aardappel is normaal 1 op ruim 2. In dit recept is dus 500 gram andijvie aan te bevelen.
  • Andijviestamppot is heel erg lekker om te kunnen eten en ik eet het best vaak :)

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /