AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Andijvie stamppot

23

Ingrediënten

Bereidingswijze

Andijvie stamppot recept Was en kook de aardappels (in kleine stukjes, dat is later makkelijker stampen!) met een bouillonblokje ongeveer 20 min. Rul de gehakt in een koekenpan en voeg naar smaak kruiden toe (paprikapoeder, peper) Pers de tenen knoflook door de gehakt plus eventueel de gesneden ui. Snijd alvast de kaas in kleine blokjes. Als de aardappels gaar zijn, stamp je deze in een grote pan: bewaar de bouillon! Voeg de rauwe andijvie toe aan de aardappels en mix dit door elkaar (kan met de mixer!). Voeg de gehakt e.d. toe. Naar smaak bouillon toevoegen (uit de pan van de gekookte aardappels): je kunt het zo sappig maken als je wilt. Als alles door elkaar gemixt is, gooi je de blokjes kaas er bij, even laten staan (om de kaas iets te laten smelten) en smullen maar!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit andijvie stamppot recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Verhouding andijvie/aardappel is normaal 1 op ruim 2. In dit recept is dus 500 gram andijvie aan te bevelen.
  • Andijviestamppot is heel erg lekker om te kunnen eten en ik eet het best vaak :)
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /