Sperziebonen met gevulde karbonade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Kook de in ca. 10 minuten hard.
  2. Laat ze schrikken onder koud stromend water en laat afkoelen.
  3. Maak de schoon.
  4. Was de grondig en halveer ze eventueel.
    Dep de droog.
  5. Snijd met een scherp mes de open, houd de opening klein.
  6. Rasp de , roer de crème fraîche erdoorheen en breng op smaak met .
  7. Vul de met het kaasmengsel.
  8. Steek de vast met een cocktailprikker en bestrooi met en .
    Kook de in 20 minuten in water met .
    Kook de in een laagje water met wat afgedekt ca. 15 minuten.
    Verwarm de oven voor op 150 graden.
  9. Smelt 2 eetlepels in een grote pan.
  10. Braad de , portie gewijs op hoog vuur aan beide zijden aan.
    Leg ze op een voorverwarmde bakplaat en bak ze ca 15 minuten in de oven.
    Pel de en hak ze fijn.
  11. Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn.
    Verhit 3 eetlepels in een pan en rooster het hierin.
  12. Men het met het ei en de peterselie.
    Giet de af en laat ze goed droog stomen.
  13. Spatel er 1 eetlepel doorheen.
  14. Giet de bonen af.
  15. Serveer alles samen en bestrooi de bonen met het ei-peterseliemengsel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • kaas, boter, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
374 kcal
18%1496 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sperziebonen met gevulde karbonade