Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sajoer met tahoe (Sajoer lodeh betawi)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bamboescheuten in kleine blokjes, de lomboks in reepjes en de ui in vieren. Maak de ui, knoflook en laospoeder fijn in de keukenmachine of met de staafmixer. Verhit de olie in een pan en bak hierin het uimengsel circa 3 minuten. Voeg dan de salamblaadjes, djeroekpoeroetblaadjes, trassi, ketoembar, djinten, serehpoeder en bouillon toe. Roer alles goed door en breng dit aan de kook. Voeg de bamboescheuten, tahoe en reepjes groene lombok toe en laat het geheel circa 5 minuten zachtjes koken. Verwijder voor het opdienen de salamblaadjes en djeroekpoeroetblaadjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer met tahoe (sajoer lodeh betawi) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven