AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Sajoer met tahoe (Sajoer lodeh betawi)

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de bamboescheuten in kleine blokjes, de lomboks in reepjes en de ui in vieren. Maak de ui, knoflook en laospoeder fijn in de keukenmachine of met de staafmixer. Verhit de olie in een pan en bak hierin het uimengsel circa 3 minuten. Voeg dan de salamblaadjes, djeroekpoeroetblaadjes, trassi, ketoembar, djinten, serehpoeder en bouillon toe. Roer alles goed door en breng dit aan de kook. Voeg de bamboescheuten, tahoe en reepjes groene lombok toe en laat het geheel circa 5 minuten zachtjes koken. Verwijder voor het opdienen de salamblaadjes en djeroekpoeroetblaadjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sajoer met tahoe (sajoer lodeh betawi) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /