MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Sajoer met tahoe (Sajoer lodeh betawi)

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de bamboescheuten in kleine blokjes, de lomboks in reepjes en de ui in vieren. Maak de ui, knoflook en laospoeder fijn in de keukenmachine of met de staafmixer. Verhit de olie in een pan en bak hierin het uimengsel circa 3 minuten. Voeg dan de salamblaadjes, djeroekpoeroetblaadjes, trassi, ketoembar, djinten, serehpoeder en bouillon toe. Roer alles goed door en breng dit aan de kook. Voeg de bamboescheuten, tahoe en reepjes groene lombok toe en laat het geheel circa 5 minuten zachtjes koken. Verwijder voor het opdienen de salamblaadjes en djeroekpoeroetblaadjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit sajoer met tahoe (sajoer lodeh betawi) recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /