Chinese Kool met Varkensvlees

Chinese Kool met Varkensvlees

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Maak een boemboe van knoflook, djahe, oestersaus, vijfkruidenpoeder, sesamolie, zout en peper en wrijf hier het vlees mee in. Laat de boemboe 10 minuten intrekken en bak het daarna in 2 eetlepels olie bruin en gaar. Voeg nu de kool toe en roerbak tot de kool verslagen en beetgaar is. Doe op een schaal en serveer bij witte rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chinese kool met varkensvlees recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter