Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese Kool met Varkensvlees recept
Chinese Kool met Varkensvlees recept

Chinese Kool met Varkensvlees


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Maak een boemboe van knoflook, djahe, oestersaus, vijfkruidenpoeder, sesamolie, zout en peper en wrijf hier het vlees mee in. Laat de boemboe 10 minuten intrekken en bak het daarna in 2 eetlepels olie bruin en gaar. Voeg nu de kool toe en roerbak tot de kool verslagen en beetgaar is. Doe op een schaal en serveer bij witte rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chinese kool met varkensvlees recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven