MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Chinese Kool met Varkensvlees

Chinese Kool met Varkensvlees recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak een boemboe van knoflook, djahe, oestersaus, vijfkruidenpoeder, sesamolie, zout en peper en wrijf hier het vlees mee in. Laat de boemboe 10 minuten intrekken en bak het daarna in 2 eetlepels olie bruin en gaar. Voeg nu de kool toe en roerbak tot de kool verslagen en beetgaar is. Doe op een schaal en serveer bij witte rijst.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit chinese kool met varkensvlees recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /