Spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel

Spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Braad het gehakt. Kook ondertussen de rijst. Doe de ui en kerrie bij de gehakt. Doe dan de gesnipperde spitskool erbij. Doe vervolgens de rozijnen, de gesneden appels en kerriesoep er door en roer goed. Het blikje kan er zo bij maar gebruik je de cup a soup dan doe je er ook wat water bij. Meng alles door de gekookte rijst. Goed doorwarmen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter