AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel recept Braad het gehakt. Kook ondertussen de rijst. Doe de ui en kerrie bij de gehakt. Doe dan de gesnipperde spitskool erbij. Doe vervolgens de rozijnen, de gesneden appels en kerriesoep er door en roer goed. Het blikje kan er zo bij maar gebruik je de cup a soup dan doe je er ook wat water bij. Meng alles door de gekookte rijst. Goed doorwarmen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /