MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel

Spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Braad het gehakt. Kook ondertussen de rijst. Doe de ui en kerrie bij de gehakt. Doe dan de gesnipperde spitskool erbij. Doe vervolgens de rozijnen, de gesneden appels en kerriesoep er door en roer goed. Het blikje kan er zo bij maar gebruik je de cup a soup dan doe je er ook wat water bij. Meng alles door de gekookte rijst. Goed doorwarmen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spitskool met rijst, gehakt, rozijnen en appel recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /