Spaanse rijst

Spaanse rijst

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de chorizo in kleine blokjes of reepjes. Bak de spekjes met de chorizo. De paprika klein snijden en bij de spekjes en de chorizo in de koekenpan even aanbakken en dan de ui erbij. Nog even ombakken. Alles schep je uit de pan met een spaan zodat het vet van de spekjes en de chorizo in de pan blijft. Nu de rijst erin. Die ook even ombakken tot de rijst glazig begint te zien. Water erbij en nu de rijst gaar koken zoals op het pak vermeld staat. Rijst afgieten, weer terug in de koekenpan en de spekjes, chorizo, paprika's en de ui erbij en even opwarmen.
Bron: © boodschappen

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaanse rijst recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter