MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Spaanse rijst

Spaanse rijst recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de chorizo in kleine blokjes of reepjes. Bak de spekjes met de chorizo. De paprika klein snijden en bij de spekjes en de chorizo in de koekenpan even aanbakken en dan de ui erbij. Nog even ombakken. Alles schep je uit de pan met een spaan zodat het vet van de spekjes en de chorizo in de pan blijft. Nu de rijst erin. Die ook even ombakken tot de rijst glazig begint te zien. Water erbij en nu de rijst gaar koken zoals op het pak vermeld staat. Rijst afgieten, weer terug in de koekenpan en de spekjes, chorizo, paprika's en de ui erbij en even opwarmen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaanse rijst recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /