AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Spaanse rijst

Ingrediënten

Bereidingswijze

Spaanse rijst recept Snijd de chorizo in kleine blokjes of reepjes. Bak de spekjes met de chorizo. De paprika klein snijden en bij de spekjes en de chorizo in de koekenpan even aanbakken en dan de ui erbij. Nog even ombakken. Alles schep je uit de pan met een spaan zodat het vet van de spekjes en de chorizo in de pan blijft. Nu de rijst erin. Die ook even ombakken tot de rijst glazig begint te zien. Water erbij en nu de rijst gaar koken zoals op het pak vermeld staat. Rijst afgieten, weer terug in de koekenpan en de spekjes, chorizo, paprika's en de ui erbij en even opwarmen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaanse rijst recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /