Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskoolschotel met rijst recept
Spitskoolschotel met rijst recept

Spitskoolschotel met rijst


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


De kipfilet in blokjes snijden. Het eiwit met een vork een beetje losslaan en de kipblokjes er door halen. Vervolgens door de maizena halen. De olie verhitten en de kipblokjes al roerende op een hoog vuur bakken. De paprika toevoegen en 2 minuten meebakken. Na 5 minuten de spitskool erbij doen en blijven omscheppen. Na 2 minuten de ketjap, zout en peper, de gemberpoeder en de pinda's toevoegen. Nog even omscheppen.
Serveer met rijst en satÚsaus en in schijfjes gesneden banaan.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spitskoolschotel met rijst recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Geef mij je hart
  Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven