Spitskoolschotel met rijst

Spitskoolschotel met rijst

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

De kipfilet in blokjes snijden. Het eiwit met een vork een beetje losslaan en de kipblokjes er door halen. Vervolgens door de maizena halen. De olie verhitten en de kipblokjes al roerende op een hoog vuur bakken. De paprika toevoegen en 2 minuten meebakken. Na 5 minuten de spitskool erbij doen en blijven omscheppen. Na 2 minuten de ketjap, zout en peper, de gemberpoeder en de pinda's toevoegen. Nog even omscheppen.
Serveer met rijst en satÚsaus en in schijfjes gesneden banaan.
Bron: © tijdschrift

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spitskoolschotel met rijst recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter