AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Pasteitje

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pasteitje recept Ontdooi het bladerdeeg, rul het gehakt en maak roerei van de eieren. Kook de mihoen en warm de erwten op. Hutsel alles door elkaar en doe hier een scheut ketjap bij. Schep de vulling in het bladerdeeg en maak er puntjes/pasteitjes van. Kook de rijst en doe de rest van de vulling hierbij. Pasteitjes bakken in de oven 225 graden C in 25 min. Eventueel serveren met satesaus.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasteitje recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /