Pasteitje

Pasteitje

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Ontdooi het bladerdeeg, rul het gehakt en maak roerei van de eieren. Kook de mihoen en warm de erwten op. Hutsel alles door elkaar en doe hier een scheut ketjap bij. Schep de vulling in het bladerdeeg en maak er puntjes/pasteitjes van. Kook de rijst en doe de rest van de vulling hierbij. Pasteitjes bakken in de oven 225 graden C in 20-30 min. Eventueel serveren met satesaus.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasteitje recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter