MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Pasteitje

Pasteitje recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Ontdooi het bladerdeeg, rul het gehakt en maak roerei van de eieren. Kook de mihoen en warm de erwten op. Hutsel alles door elkaar en doe hier een scheut ketjap bij. Schep de vulling in het bladerdeeg en maak er puntjes/pasteitjes van. Kook de rijst en doe de rest van de vulling hierbij. Pasteitjes bakken in de oven 225 graden C in 20-30 min. Eventueel serveren met satesaus.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasteitje recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /