Nasi-goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Voordat wij de nasi maken, koken wij de rijst zoals op de verpakking vermeld staat.
  2. Bak de 4 in een omelet en snijd deze na afkoeling in smalle reepjes.
  3. Snijd de in fijne halve maantjes en snijd de knoflook fijn of pers deze uit.
  4. fijn snijden en als men sambal oelek gebruikt, 1 goeie eetlepel.
  5. Bak de spekreepjes zo zoals men het zelf wilt maar let op, gebruik geen boter want de spek heeft genoeg vet om in te bakken.
  6. Doe daarna de en de knoflook erbij en bak de glazig.
  7. Voeg daarna de of de sambal erbij en roer ongeveer een minuutje om.
  8. Kruimel een klein stukje over de massa.
  9. Ongeveer 2 theelepeltjes erbij doen en weer even omroeren.
  10. Pak daarna de gesneden omelet en voeg deze toe.
  11. Een scheutje Indische en 2 eetlepels erbij doen en weer even omroeren.
  12. De rijst er nu bij doen en goed omroeren zodat alle rijst een kleur krijgt.
  13. Dit is lekker met hete kip, komkommer en kroepoek.
  14. Eet smakelijk.
25
25
25

Variaties op Nasi-goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi-goreng
VariatieAantalGang
Nasi-goreng1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • suiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
157 kcal
7%628 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi-goreng