MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Nasi-goreng

Nasi-goreng recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Voordat wij de nasi maken, koken wij de rijst zoals op de verpakking vermeld staat. Bak de 4 eieren in een omelet en snijd deze na afkoeling in smalle reepjes. Snijd de uien in fijne halve maantjes en snijd de knoflook fijn of pers deze uit. Rawit fijn snijden en als men sambal oelek gebruikt, 1 goeie eetlepel. Bak de spekreepjes zo zoals men het zelf wilt maar let op, gebruik geen boter want de spek heeft genoeg vet om in te bakken. Doe daarna de uien en de knoflook erbij en bak de uien glazig. Voeg daarna de rawit of de sambal erbij en roer ongeveer een minuutje om. Kruimel een klein stukje trassi over de massa. Ongeveer 2 theelepeltjes suiker erbij doen en weer even omroeren. Pak daarna de gesneden omelet en voeg deze toe. Een scheutje Indische ketjap en 2 eetlepels tomatenketchup erbij doen en weer even omroeren. De rijst er nu bij doen en goed omroeren zodat alle rijst een kleur krijgt. Dit is lekker met hete kip, komkommer en kroepoek. Eet smakelijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit nasi-goreng recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /