AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Nasi-goreng

Ingrediënten

Bereidingswijze

Nasi-goreng recept Voordat wij de nasi maken, koken wij de rijst zoals op de verpakking vermeld staat. Bak de 4 eieren in een omelet en snijd deze na afkoeling in smalle reepjes. Snijd de uien in fijne halve maantjes en snijd de knoflook fijn of pers deze uit. Rawit fijn snijden en als men sambal oelek gebruikt, 1 goeie eetlepel. Bak de spekreepjes zo zoals men het zelf wilt maar let op, gebruik geen boter want de spek heeft genoeg vet om in te bakken. Doe daarna de uien en de knoflook erbij en bak de uien glazig. Voeg daarna de rawit of de sambal erbij en roer ongeveer een minuutje om. Kruimel een klein stukje trassi over de massa. Ongeveer 2 theelepeltjes suiker erbij doen en weer even omroeren. Pak daarna de gesneden omelet en voeg deze toe. Een scheutje Indische ketjap en 2 eetlepels tomatenketchup erbij doen en weer even omroeren. De rijst er nu bij doen en goed omroeren zodat alle rijst een kleur krijgt. Dit is lekker met hete kip, komkommer en kroepoek. Eet smakelijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit nasi-goreng recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /