AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Khauw Phad

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Khauw Phad recept Laat de rijst afkoelen. Bak in en wok de gesnipperde ui en de geplette knoflook en de fijngesneden chillipeper (met zaadjes wordt het heter, zonder zaadjes milder).
Voeg kleingesneden groente toe en laat even meebakken.
Nu de stukjes kip of varkensvlees toevoegen en het geheel onder voortdurend omscheppen goed bakken.
De afgekoelde rijst toevoegen en blijven omscheppen om de rijst goed los te maken.
Voeg nu pas de nam pla en de sojasaus toe.
het geheel is nu behoorlijk vochtig. Verplaats het geheel daarom naar de zijkant van de wok en last in het teruglopend vocht het losgeklopte ei onder voortdurend roeren goed garen. Dan alles weer door elkaar scheppen en afsmaken met peperen zout.

Serveersuggesties

Een gebakken ei erbij maakt het geheel nog lekkerder. In plaats van kip of varkensvees kun je ook garnalen gebruiken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit khauw phad recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /