MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gevulde paprika met rijst en gehakt

Gevulde paprika met rijst en gehakt recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd met een scherp en puntig mes in elk van de paprika's een dekseltje aan de topzijde van de paprika. Voeg in een schaal de rijst, rundergehakt, de fijn gesneden peterselie, olie, paprikapoeder, zout en peper en meng goed. Vul elk van de paprika's tot een centimeter onder de opening met het verkregen mengsel en breng de dekseltjes die verkregen zijn bij het uitsnijden van de paprika's terug op hun plaats in de paprika. Neem een pan die groot genoeg is om alle paprika's in te leggen. Stop in de pan de tomatenpuree, olie, paprikapoeder, zout en peper en leg de paprika's op hun zijde in de pan. Voeg water toe tot een 2 centimeter onder de paprika's en kook tot 1 uur het hele mengsel terwijl de deksel van de pan een kleine opening heeft om de damp te laten ontsnappen. Controleer van tijd tot of er nog genoeg water in de pan is. Eet smakelijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde paprika met rijst en gehakt recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /