AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gevulde paprika met rijst en gehakt

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gevulde paprika met rijst en gehakt recept Snijd met een scherp en puntig mes in elk van de paprika's een dekseltje aan de topzijde van de paprika. Voeg in een schaal de rijst, rundergehakt, de fijn gesneden peterselie, olie, paprikapoeder, zout en peper en meng goed. Vul elk van de paprika's tot een centimeter onder de opening met het verkregen mengsel en breng de dekseltjes die verkregen zijn bij het uitsnijden van de paprika's terug op hun plaats in de paprika. Neem een pan die groot genoeg is om alle paprika's in te leggen. Stop in de pan de tomatenpuree, olie, paprikapoeder, zout en peper en leg de paprika's op hun zijde in de pan. Voeg water toe tot een 2 centimeter onder de paprika's en kook tot 1 uur het hele mengsel terwijl de deksel van de pan een kleine opening heeft om de damp te laten ontsnappen. Controleer van tijd tot of er nog genoeg water in de pan is. Eet smakelijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gevulde paprika met rijst en gehakt recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /