Bruine bonen met rijst

Bruine bonen met rijst

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. Olie verhitten en het vlees hierin gaar bakken; hieraan selderij, eventueel de peper, Snesie Foeroe (roerbakmix) en tomatenpuree toevoegen en goed omscheppen. Daarna de bruine bonen toevoegen en het geheel enkele minuten omscheppen. Vervolgens het water toevoegen en 5-10 minuten laten sudderen. Eventueel zout naar smaak.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bruine bonen met rijst recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter