Tortellini uit de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. koken in water met bouillontablet.
  2. Gelijktijdig 3 mee koken. 3 minuten korter koken dan op verpakking staat (gaart verder in de oven).
  3. Oven voorverwarmen op 200 graden C.
  4. Voor de saus:
  5. Ham in blokjes snijden, in halve ringen en champignons in plakjes.
  6. Ham, en bakken in wat .
  7. Als het een beetje bruin is champignons erbij doen en 5 minuten meebakken.
  8. Vuur uit doen, Creme-fraiche (2 bekertjes) er doorroeren en 3/4 van de geraspte kaas *) *) voorzichtig met want de is ook vrij !!
  9. Als de hard gekookt zijn, prakken en door de saus roeren.
  10. Op smaak brengen met versgemalen en . (Als de saus te dik is klein beetje verdunnen met water, als het te dun is beetje binden met allesbinder. ) afgieten en in grote ovenschaal doen, saus erover en de rest van de geraspte kaas er over verspreiden.
  11. Eerste 20 minuten in de oven met aluminiumfolie er over (doffe kant boven).
  12. Laatste 10 minuten folie eraf en even laten gratineren onder de grill voor een bruin korstje.
25
25
25

Variaties op Tortellini uit de oven

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Tortellini uit de oven
VariatieAantalGang
Tortellini uit de oven1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • rundvleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tortellini
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • rundvleesbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • rundvleesbouillon en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
107 kcal
5%428 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tortellini uit de oven