Tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Pan

Bereidingswijze

  1. 2 ketels opzetten 1 om de in te koken en 1 om de in te maken.
  2. Daarna nemen we een pan en een beetje boter om de vis per soort licht bruin te bakken totdat deze bijna gaar is.De vis even wegleggen en ff laten rusten.Neem een pan met hoge rand of een kleine ketel.Smelt een blokje boter van +/- 75 gram (laat deze niet bruin worden) als de boter HELEMAAL gesmolten is voeg dan beetje bij beetje de bloem toe(goed roeren met garde anders brandt de bloem aan) totdat deze massa droog en rul is en deze loslaat van de bodem en zijkanten.Daarna voegen we langzaam de toe totdat we een mooie egale massa hebben en de juiste saus dikte bereikt is.Nu voegen we de overige ingredienten naar smaak toe.Let wel op met de viskruiden,deze zijn erg zout dus hou het op drie vingers per keer.Is de saus goed op smaak voeg dan nog een beetje toe.Snijd de paparika's in een fijne brunoise (blokjes) en doe de gele en de groene door de saus samen met de vis,laat dit alles op een klein vuur warm worden +/- 80 graden.
  3. Ondertussen koken we de pasta gaar en nemen 4 grote borden.
  4. Als de pasta gaar is laten we deze uitlekken en leggen we op ieder bord een beetje pasta (hier mag men wat overheen doen),schep over de pasta alleen een beetje saus en garneer de vis langs de pasta.Garneer het geheel af met wat rode ,,en een schijfje
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon en wijn
  • visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • scampi is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • zalm, kabeljauw, tonijn, visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
112 kcal
5%448 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus