Spaghetti met zalm uit blik

Spaghetti met zalm uit blik

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

De zalm uit laten lekken en met een vork in flinters verdelen. De sneetjes brood in een keukenmachine tot kruimels vermalen (maar niet tot meel). Als de sneetjes droog genoeg zijn, kun je ze ook met de hand verkruimelen. De teentjes knoflook boven de zachte boter uitpersen en samen met de peterselie erdoor roeren. Even opzij zetten en de pasta met wat zout opzetten en al dente laten koken volgens de kookvoorschriften. Ondertussen de kruidenboter in een koekenpan smelten en hierin de broodkruimels roerbakken. Op het laatst wat grove paneermeel bij en de flinters zalm. Proeven en naar smaak zout en peper toevoegen. Warm houden als de spaghetti nog niet klaar is. De spaghetti afgieten en overdoen in een grote schaal. Giet er olijfolie naar smaak over de pasta en ook de rest van de citroensap. (eventueel meer citroensap gebruiken). Roer dan het zalmbroodkruimmengsel en de bieslook erdoor en serveer direct.
Bron: © Van een kennis

Serveersuggesties

In plaats van grove paneermeel kun je ook wat extra sneetjes oud witbrood nemen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaghetti met zalm uit blik recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 10 / 10 in 1 reactie
  • In het recept komt niet duidelijk door wat te doen met de citroenrasp en de andere helft van de citroensap.
    Marijn Schalij gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter