MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Spaghetti met zalm uit blik

Spaghetti met zalm uit blik recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De zalm uit laten lekken en met een vork in flinters verdelen. De sneetjes brood in een keukenmachine tot kruimels vermalen (maar niet tot meel). Als de sneetjes droog genoeg zijn, kun je ze ook met de hand verkruimelen. De teentjes knoflook boven de zachte boter uitpersen en samen met de peterselie erdoor roeren. Even opzij zetten en de pasta met wat zout opzetten en al dente laten koken volgens de kookvoorschriften. Ondertussen de kruidenboter in een koekenpan smelten en hierin de broodkruimels roerbakken. Op het laatst wat grove paneermeel bij en de flinters zalm. Proeven en naar smaak zout en peper toevoegen. Warm houden als de spaghetti nog niet klaar is. De spaghetti afgieten en overdoen in een grote schaal. Giet er olijfolie naar smaak over de pasta en ook de rest van de citroensap. (eventueel meer citroensap gebruiken). Roer dan het zalmbroodkruimmengsel en de bieslook erdoor en serveer direct.

Serveersuggesties

In plaats van grove paneermeel kun je ook wat extra sneetjes oud witbrood nemen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaghetti met zalm uit blik recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • In het recept komt niet duidelijk door wat te doen met de citroenrasp en de andere helft van de citroensap.

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /