Spaghetti met zalm uit blik

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Koekenpan
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. De uit laten lekken en met een vork in flinters verdelen.
  2. De sneetjes brood in een keukenmachine tot kruimels vermalen (maar niet tot meel).
  3. Als de sneetjes droog genoeg zijn, kun je ze ook met de hand verkruimelen.
  4. De boven de zachte uitpersen en samen met de erdoor roeren.
  5. Even opzij zetten en de pasta met wat opzetten en al dente laten koken volgens de kookvoorschriften.
  6. Ondertussen de kruidenboter in een koekenpan smelten en hierin de broodkruimels roerbakken.
  7. Op het laatst wat grove bij en de flinters .
  8. Proeven en naar smaak en toevoegen.
  9. Warm houden als de nog niet klaar is.
  10. De afgieten en overdoen in een grote schaal.
  11. Giet er naar smaak over de pasta en ook de rest van de . (eventueel meer gebruiken).
  12. Roer dan het zalmbroodkruimmengsel en de erdoor en serveer direct.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti en witbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • boter en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Spaghetti met zalm uit blik heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

In het recept komt niet duidelijk door wat te doen met de citroenrasp en de andere helft van de citroensap.
Marijn Schalij 25 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
267 kcal
13%1068 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti met zalm uit blik