AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Spaghetti met zalm uit blik

Ingrediënten

Bereidingswijze

Spaghetti met zalm uit blik recept De zalm uit laten lekken en met een vork in flinters verdelen. De sneetjes brood in een keukenmachine tot kruimels vermalen (maar niet tot meel). Als de sneetjes droog genoeg zijn, kun je ze ook met de hand verkruimelen. De teentjes knoflook boven de zachte boter uitpersen en samen met de peterselie erdoor roeren. Even opzij zetten en de pasta met wat zout opzetten en al dente laten koken volgens de kookvoorschriften. Ondertussen de kruidenboter in een koekenpan smelten en hierin de broodkruimels roerbakken. Op het laatst wat grove paneermeel bij en de flinters zalm. Proeven en naar smaak zout en peper toevoegen. Warm houden als de spaghetti nog niet klaar is. De spaghetti afgieten en overdoen in een grote schaal. Giet er olijfolie naar smaak over de pasta en ook de rest van de citroensap. (eventueel meer citroensap gebruiken). Roer dan het zalmbroodkruimmengsel en de bieslook erdoor en serveer direct.

Serveersuggesties

In plaats van grove paneermeel kun je ook wat extra sneetjes oud witbrood nemen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaghetti met zalm uit blik recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • In het recept komt niet duidelijk door wat te doen met de citroenrasp en de andere helft van de citroensap.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /