Spaghetti met tomatensaus

Spaghetti met tomatensaus

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de worteltjes met bleekselderij in plakjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in stukjes. Snipper de ui met knoflook fijn. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en fruit de ui met knoflook en tomatenpuree 5 minuten. Schep 2 eetlepels van het uimengsel uit de pan. Voeg al roerend de worteltjes met bleekselderij en paprika toe en fruit het 5 minuten mee. Voeg de bouillon met tomatenstukjes en basilicum toe en laat de saus afgedekt 20 minuten sudderen. Kneed het gehakt met ei, paneermeel, zout en 2 eetlepels uimengsel door elkaar. Rol 30 kleine balletjes van het gehaktmengsel. Verhit de rest van de olijflie in een koekenpan en bak de balletjes rondom bruin. Laat ze in 15 minuten gaar sudderen. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Pureer de groentesaus en voeg de gehaktballetjes toe. Warm de saus nog even door. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus met balletjes erover.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaghetti met tomatensaus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter