Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti recept
Spaghetti recept

Spaghetti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti beetgaar en kook de eieren tot de dooiers hard zijn. Koel ze goed onder stromend water en pel ze. Snipper de ui en de knoflook. Bak de gepelde gekookte eieren in een beetje olie aan en voeg even later de ui en de knoflook toe. Doe de plakjes bacon in hun geheel in de pan en bak ze mee met de ui en de eieren. Meng de tomatenpuree met de kippenbouillon en suiker en giet ook dit in de pan. Breng aan de kook. Snijd de prei en basilicum fijn. Voeg toe aan de rest en haal de pan van het vuur. Schep wat spaghetti in een diep bord.

Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven