Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti recept
Spaghetti recept

Spaghetti


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Kook de spaghetti beetgaar en kook de eieren tot de dooiers hard zijn. Koel ze goed onder stromend water en pel ze. Snipper de ui en de knoflook. Bak de gepelde gekookte eieren in een beetje olie aan en voeg even later de ui en de knoflook toe. Doe de plakjes bacon in hun geheel in de pan en bak ze mee met de ui en de eieren. Meng de tomatenpuree met de kippenbouillon en suiker en giet ook dit in de pan. Breng aan de kook. Snijd de prei en basilicum fijn. Voeg toe aan de rest en haal de pan van het vuur. Schep wat spaghetti in een diep bord.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaghetti recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven