AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Spaghetti

Ingrediënten

Bereidingswijze

Spaghetti recept Kook de spaghetti beetgaar en kook de eieren tot de dooiers hard zijn. Koel ze goed onder stromend water en pel ze. Snipper de ui en de knoflook. Bak de gepelde gekookte eieren in een beetje olie aan en voeg even later de ui en de knoflook toe. Doe de plakjes bacon in hun geheel in de pan en bak ze mee met de ui en de eieren. Meng de tomatenpuree met de kippenbouillon en suiker en giet ook dit in de pan. Breng aan de kook. Snijd de prei en basilicum fijn. Voeg toe aan de rest en haal de pan van het vuur. Schep wat spaghetti in een diep bord.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaghetti recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /