Penne met broccoli
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jodiaanstoot
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Garde
Bereidingswijze
- Laat de smelten en roer de erdoor tot deze van de bodem loslaat.
Meng de warme er al roerend met een garde doorheen.
Breng de saus aan de kook en laat een paar minuten al roerende doorgaren.
Roer de kaas en knoflook erdoorheen en laat al roerende smelten.
Breng de saus op smaak met , peper en .
Kook de pasta in ruim water met het bouillonblokje beetgaar.
Schep de pasta uit het water.
Blancheer de in hetzelfde water 3 minuten.
Giet de af bovenop de pasta in de vergiet en schud goed uit.
Vermeng alles met de kaassaus.
Besprenkel het met de .
Ook lekker om te maken
Variaties op Penne met broccoli
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Penne met broccoli en salami | 1 | Pastagerechten |
Penne met broccoli en ansjovis | 1 | Pastagerechten |
Penne met broccoli-tomatensaus | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
- kippenbouillontablet kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en penne
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
- boter, oude kaas, kippenbouillontablet kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
- penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- oude kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 3595 kcal | 179% | 14380 kcal |
Vetten | 274 g. | 392% | 1096 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 68 g. | 26% | 272 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |