Pastasalade

Pastasalade

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de pasta in ruim water met een beetje olie en zout gaar.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Snijd de pomodori in blokjes. Halveer de olijven. Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes. Was de rucola en maak deze wat fijner. Snijd tenslotte de mozzarella in blokjes.
Giet de pasta af en voeg als eerste de rucola en tapenade toe. Voeg daarna de andere ingrediŽnten toe. Wacht tot het laatst met de mozzarella, anders smelt deze te veel.
Laten afkoelen voor een koude salade, of direct opdienen als warme maaltijd.

Tip: gebruik geitenkaas (bijv. Bettine) i.p.v. mozzarella.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pastasalade recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter