Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade recept
Pastasalade recept

Pastasalade


Ingrediënten


printad
1

Bereidingswijze


Kook de pasta in ruim water met een beetje olie en zout gaar.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Snijd de pomodori in blokjes. Halveer de olijven. Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes. Was de rucola en maak deze wat fijner. Snijd tenslotte de mozzarella in blokjes.
Giet de pasta af en voeg als eerste de rucola en tapenade toe. Voeg daarna de andere ingrediŽnten toe. Wacht tot het laatst met de mozzarella, anders smelt deze te veel.
Laten afkoelen voor een koude salade, of direct opdienen als warme maaltijd.

Tip: gebruik geitenkaas (bijv. Bettine) i.p.v. mozzarella.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pastasalade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven