AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Pastasalade

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pastasalade recept Kook de pasta in ruim water met een beetje olie en zout gaar.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Snijd de pomodori in blokjes. Halveer de olijven. Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes. Was de rucola en maak deze wat fijner. Snijd tenslotte de mozzarella in blokjes.
Giet de pasta af en voeg als eerste de rucola en tapenade toe. Voeg daarna de andere ingrediŽnten toe. Wacht tot het laatst met de mozzarella, anders smelt deze te veel.
Laten afkoelen voor een koude salade, of direct opdienen als warme maaltijd.

Tip: gebruik geitenkaas (bijv. Bettine) i.p.v. mozzarella.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pastasalade recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /