MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Pastasalade

Pastasalade recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de pasta in ruim water met een beetje olie en zout gaar.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Snijd de pomodori in blokjes. Halveer de olijven. Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes. Was de rucola en maak deze wat fijner. Snijd tenslotte de mozzarella in blokjes.
Giet de pasta af en voeg als eerste de rucola en tapenade toe. Voeg daarna de andere ingrediŽnten toe. Wacht tot het laatst met de mozzarella, anders smelt deze te veel.
Laten afkoelen voor een koude salade, of direct opdienen als warme maaltijd.

Tip: gebruik geitenkaas (bijv. Bettine) i.p.v. mozzarella.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pastasalade recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /