Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade recept
Pastasalade recept

Pastasalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de pasta in ruim water met een beetje olie en zout gaar.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter. Snijd de pomodori in blokjes. Halveer de olijven. Snijd de gedroogde tomaatjes in reepjes. Was de rucola en maak deze wat fijner. Snijd tenslotte de mozzarella in blokjes.
Giet de pasta af en voeg als eerste de rucola en tapenade toe. Voeg daarna de andere ingrediŽnten toe. Wacht tot het laatst met de mozzarella, anders smelt deze te veel.
Laten afkoelen voor een koude salade, of direct opdienen als warme maaltijd.

Tip: gebruik geitenkaas (bijv. Bettine) i.p.v. mozzarella.

Allergenen Informatie

Voor dit pastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven