Pasta met zalm en asperges

Pasta met zalm en asperges

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout. Kook de asperges de laatste 3 minuten mee. Kook ondertussen de wijn met het sjalotje in tot een stroperig geheel. Voeg de room en de mascarpone toe met de mierikswortel en wat zout en peper. Giet de pasta en de asperges af en meng het roommengsel erdoorheen. Leg de zalm en de waterkers op de pasta en serveer direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasta met zalm en asperges recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter