MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Pasta met zalm en asperges

Pasta met zalm en asperges recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout. Kook de asperges de laatste 3 minuten mee. Kook ondertussen de wijn met het sjalotje in tot een stroperig geheel. Voeg de room en de mascarpone toe met de mierikswortel en wat zout en peper. Giet de pasta en de asperges af en meng het roommengsel erdoorheen. Leg de zalm en de waterkers op de pasta en serveer direct.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pasta met zalm en asperges recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /