Pasta met garnalen en rucola

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender

Bereidingswijze

  1. Snijd peper, lente en klein.
    Neem 6 gedroogde in een blender, voeg creme fraiche en toe en goed mixen en verkleinen.
  2. Voeg daarna de klein gesneden peper toe.
    Verhit een wokpan met ongeveer 3 eetlepels olie.
  3. Doe, zodra de begint te kleuren, de erbij en bak die gedurende 1 minuut.
  4. Giet de witte en de tomatenpuree erbij en laat het mengsel een paar minuten pruttelen.

    Hussel de en de saus door elkaar, knijp het erover, doe de helft van de erbij, giet er eventueel een beetje van het kookvocht bij om de saus iets dunner te maken en doe er zout en peper naar smaak bij.
  5. Verdeel de pasta over vier borden en strooi de rest van de over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • kookroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pasta met garnalen en rucola heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Vandaag voor het eerst dit recept uitgeprobeerd, het was heerlijk. Bij een Turks winkeltje gedroogde gebroken cayennepeper gekocht ipv gedroogde spaanse peper.
Marcel 16 augustus 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
191 kcal
9%764 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pasta met garnalen en rucola