AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Groene tagliatelle met romige saus

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle beetgaar volgens aanwijzing verpakking.
Doe de slagroom in een pan en voeg de broccoli toe. Breng aan de kook en laat de broccoli in 4 minuten aar worden. Pureer dan met een staafmixer. Voeg de hamreepjes toe en verhit de saus nog 1 minuut.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verdeel de tagliatelle over de borden, schep de saus erover, bestrooi met kaas.

Serveersuggesties

Lekker met een tomatensalade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit groene tagliatelle met romige saus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /