Groene tagliatelle met romige saus

Groene tagliatelle met romige saus

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de tagliatelle beetgaar volgens aanwijzing verpakking.
Doe de slagroom in een pan en voeg de broccoli toe. Breng aan de kook en laat de broccoli in 4 minuten aar worden. Pureer dan met een staafmixer. Voeg de hamreepjes toe en verhit de saus nog 1 minuut.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verdeel de tagliatelle over de borden, schep de saus erover, bestrooi met kaas.
Bron: © via Vera

Serveersuggesties

Lekker met een tomatensalade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit groene tagliatelle met romige saus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter