MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Groene tagliatelle met romige saus

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle beetgaar volgens aanwijzing verpakking.
Doe de slagroom in een pan en voeg de broccoli toe. Breng aan de kook en laat de broccoli in 4 minuten aar worden. Pureer dan met een staafmixer. Voeg de hamreepjes toe en verhit de saus nog 1 minuut.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verdeel de tagliatelle over de borden, schep de saus erover, bestrooi met kaas.

Serveersuggesties

Lekker met een tomatensalade.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit groene tagliatelle met romige saus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /