Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fusilli met zeevruchten in napolitaanse saus recept
Fusilli met zeevruchten in napolitaanse saus recept

Fusilli met zeevruchten in napolitaanse saus


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en pers hierboven het teentje knoflook uit. Voeg 5 deciliter koud water en de mix voor Napolitaanse saus toe. Breng alles aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Voeg de basilicum en de zeevruchten toe en laat het geheel, onder af en toe roeren, warm worden. Serveer de saus bij de macaroni. Kooktip: Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met wat geraspte kaas. Lekker bij een groene salade van kropsla, dunne plakjes komkommer en fijngehakte bosui.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit fusilli met zeevruchten in napolitaanse saus recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven