MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Fusilli met zeevruchten in napolitaanse saus

Fusilli met zeevruchten in napolitaanse saus recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en pers hierboven het teentje knoflook uit. Voeg 5 deciliter koud water en de mix voor Napolitaanse saus toe. Breng alles aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Voeg de basilicum en de zeevruchten toe en laat het geheel, onder af en toe roeren, warm worden. Serveer de saus bij de macaroni. Kooktip: Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met wat geraspte kaas. Lekker bij een groene salade van kropsla, dunne plakjes komkommer en fijngehakte bosui.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit fusilli met zeevruchten in napolitaanse saus recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /