Casarecce met pancetta & spinazie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente en laat uitlekken in het vergiet.
  2. Was de , slinger hem droog in de centrifuge, verwijder de steeltjes en snijd hem in juliennereepjes.
  3. Verwijder vel en zaadlijsten van de en snijd ze in blokjes.
  4. Maak het sjalotje schoon en snijd het ragfijn.
  5. Snijd de of rauwe ham in reepjes.
  6. Verhit de olie in een koekenpan.
  7. Braad hierin achtereenvolgend het sjalotje aan, de ham en de tomatenblokjes.
  8. Op smaak brengen met en .
  9. Smelt de in een pan en voeg de gehakte toe.
  10. Voeg al roerend hierbij de groentenfond en de room.
  11. Laat enkele minuten zonder deksel sudderen op een zacht vuurtje; af en toe doorroeren.
  12. Kook de pasta al dente en laat uitlekken in het vergiet.
  13. Voeg de pasta toe aan de pancettasaus, goed onder elkaar zetten en nog even doorwarmen.
  14. Neem van het vuur en roer als laatste de rauwe spinaziereepjes eronder.
  15. Verdeel de tijmsaus over 4 voorverwarmde borden.
  16. Schep daarop de geprepareerde pasta.
  17. Garneer met de geraspte .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in penne
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en koksroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
342 kcal
17%1368 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
63 g.
24%252 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Casarecce met pancetta & spinazie