Basis recept tomatensaus

Basis recept tomatensaus

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Tomaten een half uur laten koken met de knoflook, zout, uitje, basilicum en oregano. Met een staafmixer heel erg fijn malen. Te gebruiken voor lasagne, pizza. 1 blik tomaten voor 4 personen, 2 blikken tomaten voor 8 personen, enz. enz.
Bron: © van een Italiaanse kok

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit basis recept tomatensaus recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Wel handig om te weten als je verse tomaten neemt, in hoeveel water je tomaten moet koken.
    Marleen gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter