Bak ze in een beetje .
Schil de en kook ze gaar.
Stamp de met en tot een puree.
Schep de puree in een grote ovenschaal.
Bak het bruin en rul met zout en peper.
Neem een halve en snij het binnenste deel er uit, vullen met en de andere helft er op.
Plaats in ovenschaal en doe dit met alle stronken.
Leg op elke stronk een plak en .
Maak een kaas(1 stuk)(8) saus van de boter(1 stuk), de bloem(1 stuk), de melk(1 stuk) en de geraspte kaas(1 stuk)(8) en schenk dit over de witlof(8).
Strooi er naar smaak kaas(1 stuk)(8) over en zet 30 min in de oven op 200 graden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
kaas, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, boter, kaas, melk
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kaas, boter, kaas, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas en kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.