Witlofschotel

Witlofschotel

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden C. Beboter een ovenschaal. Verwijder de buitenste bladeren van de witlof. Kook de witlof ongeveer 15 minuten en ruim water. Laat de stronken goed uitlekken. Wikkel elke stronk in een plak ham en eventueel een plak kaas (voor de liefhebber) en leg ze in de ovenschaal. Verdeel de halve perziken over de schaal zonder het sap. Meng de creme fraiche met de helft van de kaas, een scheut perziksap en voeg naar smaak peper en zout toe. Verdeel de saus over de ovenschaal zodat alles bedekt is en verdeel de rest van de geraspte kaas hierover. Zet ongeveer 30 minuten in de oven totdat de kaas een goudbruin kleurtje krijgt.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree erbij.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit witlofschotel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter