Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provencaalse groentengratin recept
Provencaalse groentengratin recept

Provencaalse groentengratin


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de uien in 1 eetlepel olijfolie in 5 minuten zachtjes glazig. Schep er 1 theelepel kruiden en zout en peper naar smaak door. Schep de ui in een lage ovenschaal en leg er dakpansgewijs afwisselend plakken aubergine, tomaat en courgette op. Verdeel er de rest van de kruiden en zout en peper over en sprenkel er 3 eetlepels olijfolie over. Bak de groenten afgedekt in de oven in 30 minuten gaar. Strooi de kaas erover en zet de schotel nog 10 minuten in de oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit provencaalse groentengratin recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven