Provencaalse groentengratin

Provencaalse groentengratin

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 C. Bak de uien in 1 eetlepel olijfolie in 5 minuten zachtjes glazig. Schep er 1 theelepel kruiden en zout en peper naar smaak door. Schep de ui in een lage ovenschaal en leg er dakpansgewijs afwisselend plakken aubergine, tomaat en courgette op. Verdeel er de rest van de kruiden en zout en peper over en sprenkel er 3 eetlepels olijfolie over. Bak de groenten afgedekt in de oven in 30 minuten gaar. Strooi de kaas erover en zet de schotel nog 10 minuten in de oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit provencaalse groentengratin recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter