MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Preitaart

Preitaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook de prei in 5 min. beetgaar. Vet een niet al te grote ovenschaal in met olie of boter. Bekleed de ovenschaal met het croissantdeeg. Zorg dat de geperforeerde gedeeltes dichtgemaakt zijn. Laat de prei goed uitlekken en verspreid deze over de bodem van de schaal. Meng in een kom de eieren, slagroom, tijm, peper en zout. Voeg de pistachenootjes aan het mengsel toe. Verbrokkel de geitenkaas en voeg ook deze aan het mengsel toe. Giet het mengsel over de prei in de bakvorm en zorg dat alles goed verspreid is. Bak de taart in 30 a 40 minuten gaar in de oven. Variatie: gebruik broccoli i.p.v. prei gebruik cashewnoten i.p.v. pistachenootjes gebruik je favoriete kruiden i.p.v. tijm

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit preitaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /