Pompoenlasagne

Pompoenlasagne

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pompoenpitten verwijderen. Parten schillen en in de lengte in plakken van 1 cm dik snijden. Dun bestrijken met 2 eetlepels olie en in gedeelten in hete grillpan in 8-10 min. bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Oven voorverwarmen op 175 C. In hapjespan 1 eetlepel olie verhitten en ui glazig fruiten. Gehakt toevoegen en op hoog vuur rul bakken. Tomatenblokjes met vocht erbij schenken, naar smaak zout en peper toevoegen en 10 min. zachtjes laten pruttelen. Bechamelsaus volgens aanwijzing op verpakking met melk bereiden. In ingevette ovenschaal laagjes maken van gehaktsaus, lasagnevellen en pompoen. Rest van bechamelsaus tussen pompoenplakken scheppen. Hierop weer laag lasagnevellen en rest van gehaktsaus. Bechamelsaus hierover uitstrijken en rest van pompoenplakken erop leggen. In midden van oven lasagne in 35-40 min. gaarbakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pompoenlasagne recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (1)

  • Dit smaakt goed. ook te vinden in Allerhande 11 van 2005
    wim123 gaf dit recept 3 sterren

Laat uw reactie achter