AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Pompoenlasagne

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pompoenlasagne recept Pompoenpitten verwijderen. Parten schillen en in de lengte in plakken van 1 cm dik snijden. Dun bestrijken met 2 eetlepels olie en in gedeelten in hete grillpan in 8- 10 min. bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Oven voorverwarmen op 175 įC. In hapjespan 1 eetlepel olie verhitten en ui glazig fruiten. Gehakt toevoegen en op hoog vuur rul bakken. Tomatenblokjes met vocht erbij schenken, naar smaak zout en peper toevoegen en 10 min. zachtjes laten pruttelen. Bechamelsaus volgens aanwijzing op verpakking met melk bereiden. In ingevette ovenschaal laagjes maken van gehaktsaus, lasagnevellen en pompoen. Rest van bechamelsaus tussen pompoenplakken scheppen. Hierop weer laag lasagnevellen en rest van gehaktsaus. Bechamelsaus hierover uitstrijken en rest van pompoenplakken erop leggen. In midden van oven lasagne in 37,5 min. gaarbakken.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit pompoenlasagne recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Dit smaakt goed. ook te vinden in Allerhande 11 van 2005
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /