Ovenschotel met prei en aardappeltjes

Ovenschotel met prei en aardappeltjes

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de prei in dunne ringen. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de aardappels in plakjes en kook ze in water met zout in ongeveer 7 minuten beetgaar. Verhit de boter in de koekenpan en bak het gehakt rul. Schep dan de plakjes champignons erbij en bak even mee. Schep het gehaktmengsel in een grote kom en roer de preiringen erdoor. Breng eventueel nog op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Laat dit afkoelen. Klop dan 2 eieren los met de peterselie en meng dit onder het gehaktmengsel Vet een ovenschaal in en leg op de bodem de helft van de aardappelschijfjes. Hierop het gehaktmengsel en dan de rest van de aardappelschijfjes. Bestrooi met kaas. Verwarm dit geheel 20-30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C.

Serveersuggesties

Roer 2 eetlepels tomatenpuree door het gehakt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit ovenschotel met prei en aardappeltjes recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter