Macaronischotel

Macaronischotel

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Breng water aan de kook. Als het water kookt, de macaroni er in doen en 5 min. koken.
Schaal invetten.
Ui snipperen en paprika, ham en tomaten in stukjes snijden.
Ui en paprika bakken, ham even meebakken en de tomaten erbij doen. Even bakken tot meeste vocht verdwenen is.
50 gram kaas erdoor roeren.
Peterselie toevoegen en op smaak maken met peper, zout en wat tijm.
Macaroni afgieten. Helft in de schaal doen. Tomatenmengsel erop leggen en afdekken met de rest van de macaroni.
Eieren met een scheut melk loskloppen en over de macaroni gieten.
De rest van de kaas mengen met een beetje paneermeel en boven op de
macaroni strooien.
Hier en daar een klein klontje boter op de schotel leggen.
Schaal in de oven zetten op 200 graden C, 20 min.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit macaronischotel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter