AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Macaronischotel

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Macaronischotel recept Breng water aan de kook. Als het water kookt, de macaroni er in doen en Ī 5 min. koken.
Schaal invetten.
Ui snipperen en paprika, ham en tomaten in stukjes snijden.
Ui en paprika bakken, ham even meebakken en de tomaten erbij doen. Even bakken tot meeste vocht verdwenen is.
50 gram kaas erdoor roeren.
Peterselie toevoegen en op smaak maken met peper, zout en wat tijm.
Macaroni afgieten. Helft in de schaal doen. Tomatenmengsel erop leggen en afdekken met de rest van de macaroni.
Eieren met een scheut melk loskloppen en over de macaroni gieten.
De rest van de kaas mengen met een beetje paneermeel en boven op de
macaroni strooien.
Hier en daar een klein klontje boter op de schotel leggen.
Schaal in de oven zetten op 200 graden C, 20 min.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit macaronischotel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /