AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Lof uit de oven met ham en kaas

Ingrediënten

Bereidingswijze

Lof uit de oven met ham en kaas recept Je schilt de aardappels en wast ze daarna. En de lof was je goed schoon. Je snijd de uiteinde eraf. Daarna kook je de aardappels en lof gaar. Aardappels stamp je tot puree, peper, zout en kurkuma (of aromat)toevoegen, een beetje melk en een grote lepel boter tot de puree lekker smaakt. Lof goed laten uitlekken en daarna plakjes van maken op een bord. In de ovenschaal doe je daarna eerst een laag puree daarna de plakjes lof netjes verdelen en over de lof doe ik altijd nog wat peper uit de pepermolen. Dan weer een laag puree. Op de puree verdeel je de plakken ham. Daarover strooi je de geraspe kaas. dDe paneermeel strooi je weer over de geraspe kaas. Ik meng het altijd even met mijn hand door de kaas dan daarboven stuk of 5 klonten boter verdeelt over de schaal. Ovenschaal in de voorverwarmde oven zetten op 180 graden C. ongeveer 50 minuten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit lof uit de oven met ham en kaas recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Super lekker! Ook voor kinderen.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /