Lof uit de oven met ham en kaas

Lof uit de oven met ham en kaas

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Je schilt de aardappels en wast ze daarna. En de lof was je goed schoon. Je snijd de uiteinde eraf. Daarna kook je de aardappels en lof gaar. Aardappels stamp je tot puree, peper, zout en kurkuma (of aromat)toevoegen, een beetje melk en een grote lepel boter tot de puree lekker smaakt. Lof goed laten uitlekken en daarna plakjes van maken op een bord. In de ovenschaal doe je daarna eerst een laag puree daarna de plakjes lof netjes verdelen en over de lof doe ik altijd nog wat peper uit de pepermolen. Dan weer een laag puree. Op de puree verdeel je de plakken ham. Daarover strooi je de geraspe kaas. dDe paneermeel strooi je weer over de geraspe kaas. Ik meng het altijd even met mijn hand door de kaas dan daarboven stuk of 5 klonten boter verdeelt over de schaal. Ovenschaal in de voorverwarmde oven zetten op 180 graden C. ongeveer 50 minuten.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit lof uit de oven met ham en kaas recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

  • Super lekker! Ook voor kinderen.
    Nienke gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter