Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lasagne zonder witte saus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smoor de ui, paprika en eventuele andere groentes in een pan met de pomodores. Laat het sap erbij zitten, verkruimel de tartaar in de hete massa en laat dit garen. Begin met de bodem van een ovenschaal te bedekken met de tomaten-groentesaus met vlees (dun laagje), daarover lasagnevellen, dan weer laag om laag en eindigen met de tomaten-groentesaus. Afdekken met plakken kaas of geraspte kaas uit een zakje. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Na ca. 45 minuten is de korst mooi bruin. Serveren met een lekkere gemengde salade met walnoten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne zonder witte saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven