Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip pastei recept
Kip pastei recept

Kip pastei


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Kook de kip in een bouillonblokje en laat hem afkoelen. Snijd de uien in grove stukken en de knoflook fijn. Snijd de wortelen in schijfjes. Laat dit uitlekken samen met de doperwten. Bak de uien met de knoflook even aan en doe daarna de ketjap erbij. Voeg de wortelen, doperwten en de kappertjes erbij en even goed doorroeren. Is het te droog, doe er dan nog wat ketjap bij. Doe de kip erbij en laat het een poosje intrekken. Doe de bladerdeeg in een vuurvaste schaal (helemaal bedekken), doe de pastei er op en bedek het geheel af met bladerdeeg. Bestrijk het met geklopt ei en prik er enkele gaatjes in. Daarna in de oven op 180 graden C. tot het bladerdeeg bruin is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kip pastei recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven