Kip pastei

Kip pastei

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Kook de kip in een bouillonblokje en laat hem afkoelen. Snijd de uien in grove stukken en de knoflook fijn. Snijd de wortelen in schijfjes. Laat dit uitlekken samen met de doperwten. Bak de uien met de knoflook even aan en doe daarna de ketjap erbij. Voeg de wortelen, doperwten en de kappertjes erbij en even goed doorroeren. Is het te droog, doe er dan nog wat ketjap bij. Doe de kip erbij en laat het een poosje intrekken. Doe de bladerdeeg in een vuurvaste schaal (helemaal bedekken), doe de pastei er op en bedek het geheel af met bladerdeeg. Bestrijk het met geklopt ei en prik er enkele gaatjes in. Daarna in de oven op 180 graden C. tot het bladerdeeg bruin is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kip pastei recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter